طراحی ویلا کلاسیک

طراحی ویلا به سبک کلاسیک

سبک طراحی ویلا کلاسیک با مفاهیمی چون شکوه، عظمت و اصالت عجین شده است. این سبک مورد علاقه افرادی است که همواره به دنبال سازه‌ایی لاکچری و لوکس هستند. سبک کلاسیک از دوران رونسانس در طراحی و ساخت بناهای عظیم معماری مانند انواع ویلا‌های ویلایی و کلیساها بشدت مورد توجه قرار گرفت و با مفاهیمی پر زرق و برق معماری روم و یونان باستان بیشتر از قبل عجین شد. امروزه سبک کلاسیک در طراحی سازه‌های بزرگ و پرهزینه مانند ویلاهای لاکچری مورد توجه قرار گرفته است. بعد از سقوط امپراطوری گسترده رومیان در قرن سوم میلادی، خانه‌های ویلایی رومیان اشرافی به خرابه‌های متروکه برای نگهداری فراورده‌های کشاورزی و یا انبار غله تبدیل شد. البته گاه این ساختمان‌های شکوهمند به دست مسحیان متعصب به صومعه و محلی برای عبادت تبدیل می‌شد. اما این سبک در دوران رونسانس بازهم محوبیت خود را بازیافت.

 

سبک ویلا منعکس کنندهء شخصیت شما است. شکی وجود ندارد که هر شخص خواهان طراحی ویلایی مطابق با سلیقه و نیازهای خودش است. سبک ویلا کلاسیک یکی از پرطرفدارترین انواع سبک‌های معماری است و شخصی که این سبک را انتخاب میکند، از تجملگرایی و نمایش شکوه و عظمت در محل سکونت خود لذت میبرد. این سبک به عنوان سبک مادر در میان سایر سبکهای معماری شناخته می‌شود و مانند هر سبک دیگر طراحی ویلا، سازه‌ایی است که از هر ۴ طرف باز است و برخورداری از نور کافی بر شکوه و  عظمت آن می افزاید. به دلیل تقاضای بالای طراحی ویلا سبک کلاسیک، شرکت طرح معماری ایوان شما کارفرمایان محترم را با ویژگی‌ها، مراحل و اصول این سبک طراحی ویلا آشنا میکند.

 

ویژگیهای شاخص طراحی ویلای کلاسیک

مهمترین ویژگی سبک ویلا کلاسیک، طراحی نمای متقارن است. بنابراین ساخت یک نمای کاملا متقارن برای ویلاهای کلاسیک نکته‌ایی است که از همان ابتدا مد نظر معماران شرکت طرح معماری ایوان  قرار می‌گیرد. ویژگی دیگر یک ویلای کلاسیک برخورداری از ایوان های بزرگ با چشم اندازهای زیبا به اطراف است. این ایوان ها بهترین مکان برای گذران اوقات فراغت در فصول گرم سال هستند. دو ستون اصلی که در سر در ورودی ویلای کلاسیک طراحی و ساخته میشوند، شخصیت اصلی بنا را مشخص متمایز میکنند. سنگ تراورتن بهترین گزینه برای ساخت‌نمای خارجی ویلای کلاسیک است؛ چراکه هم بسیار شیک است و هم مقاومت بسیار بالایی در مقابل تغییرات جوی دارد. مهمترین ویژگی سبک ویلا کلاسیک، طراحی نمای متقارن است. نورپردازی، استفاده از انواع متریال سنگی، مجسمهء سنگی، طاق، قوس و تزئینات معماری داخلی و بیرونی از نکاتی است که به هنگام طراحی ویلا کلاسیک به عنوان المان‌های اصلی مد نظر طراح معماری بنا است.

 اصول طراحی ویلا کلاسیک

طراحی ویلا کلاسیک، همانند سبک مدرن و ایرانی بر اساس اصولی پیش میرود. اصول طراحی ویلا کلاسیک را میتوانیم در موارد زیر خلاصه کنیم:

  • اصل تعادل و تقارن در طراحی ویلا کلاسیک
  • طراحی ستون و سقفهای بلند

در طراحی داخلی ویلا کلاسیک لوکس، سقف ویلا به دقت و ظرافت خاصی طراحی میشود و هر فضا جداگانه، تزئینات سقفی خاص خودش را دارد. استفاده از رنگ طلایی به کرات در طراحی داخلی ویلا کلاسیک به چشم می‌خورد؛ چراکه استفاده از رنگ طلایی و پتینه برای القاء حس لاکچری و لوکس بودن و ایجاد حس وحدت بین فضاهای داخلی ویلا بهترین گزینه است.

  • برقراری تناسب و هارمونی در طراحی ویلا کلاسیک
  • به کار بردن تزیینات وجزییات فراوان در طراحی
  • اصل تکرار و تعدد
  • تداخل حجمی در سبک کلاسیک محدود است

تفاوت طراحی ویلا به سبک مدرن و کلاسیک

بین طراحی ویلا به سبک مدرن و کلاسیک تفاوت‌های آشکاری چه در پلان و چه در نما وجود دارد. انتخاب متریال و حتی رنگهایی که برای طراحی داخلی استفاده می‌شود در این دو سبک با یکدیگر متفاوت هستند.

  • در طراحی ویلا به سبک مدرن از احجام ساده، مکعبی و گوشه‌دار بهره گرفته شده تا به کانسپتی مطابق نظر کارفرما برسیم. اما در طراحی به سبک کلاسیک بیشتر از خطوط و اشکال منحنی بهره می‌بریم.
  • متریال مورد استفاده در ویلای مدرن بیشتر برپایه چوب و سنگ و شیشه هستند، اما متریال اصلی در ساخت ویلای کلاسیک، سنگهای لوکس و گران قیمت با برش‌های ماهرانه است.
  • تقارن نکته‌ای است که در طراحی یک ویلای کلاسیک، بدان توجه بسیار می‌شود و این در حالی است که در طراحی مدرن، به انسجام و نظم بیشتر توجه می‌شود.
  • استفاده از ستون‌های بلند و سقف بلند به حالتی که نمایانگر شکوه و عظمت قصرهای ویلایی روم باستان باشد در طراحی کلاسیک بسیار رعایت می‌شود و این در حالی است که استفادهاز پنجره‌ها شیشه‌ایی و قدی در طراحی ویلا مدرن مورد استفاده قرار میگیرد.ما سعی کردیم در سایت نارنجیلا ویلاهای به سبک کلاسیک را نیز برای مشتریان عزیز جستجو و ارائه نماییم.

مراحل طراحی یک ویلا کلاسیک

اگر شما یکی از طرفداران پر و پا قرص سبک ویلا کلاسیک و  لاکچری هستید، بنابراین یک زمین بزرگ هم نیاز دارید . مساحت زیاد باعث میشود که بتوانید به راحتی شکوه و عظمت ویلای درخواستی خودتان را به نمایش بگذازید. پس از آماده‌سازی زمین مناسب، باید شرکتی را پیدا کنید که خط فکری معماران و طراحان آن با نیازها و سلایق شما همخوانی داشته باشند. طراحان شرکت طرح معماری ایوان، انعطاف فکری و خلاقیت کافی برای تحقق رویاهای شما را دارند. در این بخش طراحی ویلا کلاسیک طی مراحل زیر پیش خواهد رفت:
مرحله اول: کارفرما تصورات ذهنی و خواسته های خود را در رابطه با طراحی ویلا کلاسیک با طراح در میان می‌گذارد. او از میزان بودجه، فضاهای مورد نیاز،حجم تزیینات، امکانات و ریز جزییات نیازهایش صحبت خواهد کرد.
مرحله دوم: طراحان ایوان، تصورات ذهنی کارفرما را به صورت گام به گام آماده کرده و به بصورت طرح های پیش فرض به وی نشان می دهند و در صورت کسب رضایت مرحله بعدی را شروع می‌کنند.
مرحله سوم: طراحی پلان ویلا ، آماده سازی طرح‌های سه بعدی و نقشه های فاز ۲ مراحلی هستند که توسط معمار ویلا کلاسیک، طی میشوند.
مرحله چهارم: طراحی معماری داخلی ویلای کلاسیک موضوع مهم بعدی است. در این مرحله معماران، فضاهای داخلی را بازتر و گسترده‌تر از پلانهای مسکونی، طراحی می‌کنند.
مرحله پنجم: طراحی دکوراسیون داخلی ویلا، مرحله‌ایی است که بایستی توسط متخصصان طراحی دکوراسیون ایوان و براساس سبک کلاسیک انجام شود.
مرحله آخر: طراحی محوطه‌سازی، طراحی فضای سبز و سایر امکانات ویلا. در این مرحله پلان اصلی محوطه ویلا و امکاناتی که بایستی براساس نیاز و بودجه کارفرما در آن دخیل شوند، آورده می‌شوند. طراحی استخر، طراحی آلاچیق‌ها و پرگولا، طراحی مسیرهای پیاده‌رو، طراحی فضای بازی و دورهمی، روف گاردن و…

 برآورد هزینه طراحی ویلا کلاسیک

هزینه طراحی ویلا به سبک کلاسیک، فقط شامل هزینه طراحی پلان و نما نیست؛ بلکه این هزینه بسته به امکانات مختلفی که در ویلا شما طراحی و اجرا می‌شود، متغییر خواهد بود.

  • محل قرارگیری طراحی ویلا | موقعیت جغرافیایی ویلا
  • طراحی پلان معماری ویلا
  • هزینه طراحی نقشه‌های فاز ۲ ویلا
  • هزینه طراحی نما ویلا به سبک کلاسیک
  • هزینه طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی ویلا کلاسیک
  • هزینه‌های مرتبط با طراحی محوطه‌سازی و طراحی فضای سبز
  • هزینه طراحی روف گاردن، استخر، آلاچیق، پرگولا
  • هرینه طراحی تاسیسات هوشمند‌سازی، طراحی نورپردازی، طراحی تاسیسات مکانیکی

ارسال نظر و دیدگاه

مقایسه ملک ها

مقايسه كردن